Er zijn tegenwoordig genoeg middeltjes op de markt die beloven het verouderingsproces te vertragen. Hoewel het onvermijdelijk is en het nou eenmaal bij het ouder worden hoort, willen velen het zo lang mogelijk uitstellen. Vandaag gaan we daarom een kijkje nemen naar een product van Estelle & Thild. We gaan daarbij allereerst wat dieper in op het product, wat het product bevat en vervolgens onze ervaringen met het product.

Het Age Control Serum product van Estelle & Thild is onderdeel van de Super BioActive lijn van het reeds genoemde merk. Deze lijn richt zich vooral op het herstellen van de schade aan de huid door blootstelling aan UV-stralingen en algemene huidveroudering. Het gaat daarbij ook om rimpels en lijntjes die ontstaan door veroudering.

De ingrediënten

Estelle & Thild maakt gebruik van gecertificeerde biologische ingrediënten die een bewezen werking hebben. Zo zorgen het Hyaluronzuur en de Carthamus Tinctiorius olie voor het herstellend vermogen van de huid. De aanwezigheid van gluconolacton en vitamine E zorgen voor de anti-aging effecten. Ook zitten er nog verschillende ingrediënten in die goed zijn tegen een droge huid, zoals Beta-glucan, het eerder genoemde Hyaluronzuur en Tocopherol.

Wat zijn de voordelen van het product?

Wat het product onderscheidt van andere anti-aging crèmes is dat het geen parabenen bevat. Parabenen zijn uitstekende conserveringsmiddelen en zorgen ervoor dat producten langer meegaan. Een nadeel aan het gebruik van alleen maar biologische ingrediënten zonder parabenen is dat het product daardoor wel duurder is dan producten die parabenen bevatten.

Serum

Doordat het hier gaat om een serum, bevat het meer werkzame ingrediënten dan een crème. Een gezichtsserum is namelijk vele malen geconcentreerder dan een gezichtscrème. Naast de inhoud van een serum, is deze vaak ook gemakkelijker te smeren dan een crème. Een serum is namelijk dunner, waardoor deze gemakkelijker smeert dan een crème. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat een serum sneller intrekt. Een laatste voordeel van een serum is dat je er maar een aantal druppels van nodig hebt om te huid te voeden, mede omdat een serum zo geconcentreerd is.

Heerlijke geur

Nog een pluspunt van dit product is dat het een prettige geur met zich meedraagt. Het product heeft namelijk een lichte perzik geur. Deze is niet te zoet, maar ruikt wel erg prettig tijdens het aanbrengen van het serum. Daarnaast plakt het niet en wordt er gebruik gemaakt van een fijn pompsysteem. Dit zorgt ervoor dat er genoeg van het serum uit het flesje komt om te smeren, maar niet teveel zodat je met veel onnodig serum achterblijft.  

Tot slot blijkt het serum geen kleuren achter te laten op de huid. Het product trekt daarbij erg snel in de huid, waardoor je niet hoeft te wachten met bijvoorbeeld omkleden of naar bed gaan. Denk eraan om voor gebruik je gezicht goed te reinigen, zodat het product goed in de huid kan trekken.

Ons advies

Na het smeren van het serum is onze ervaring dat de huid soepeler aanvoelt en de rimpels en lijntjes wat lijken te vervagen. Door het serum dagelijks in de ochtend en avond op te smeren ervaren we minder oneffenheden op de huid. Wij zijn dan ook erg overtuigd van het gebruik van Super BioActive Age Control Serum en zouden deze dan ook zeker aanraden. De biologische ingrediënten, het feit dat deze makkelijk smeerbaar is en het uiteindelijke resultaat maken het wat ons betreft een groot succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here